Skip to main content

MEDIATIEDOTE

Fuusio kasvattaa Pansion Teollisuuspalvelun merkitystä teollisuuden kunnossapidon osaajana

 Pansion Teollisuuspalvelu Oy ja Askon Group yhdistyvät yrityskaupalla. Teollisuuden kunnossapitoon saadaan näin entistä vahvempi toimija Turun talousalueelle.

Pansion Teollisuuspalvelu Oy:n fuusio Kaarinassa Krossin alueella toimivan Askon Groupin eli virallisesti Kaarinan asennus- ja koneistuspalvelu Oy:n kanssa kasvattaa turkulaisyrityksen volyymia. Yhteenlaskettu liikevaihto yltää 3,5 miljoonaan euroon.

Yrityskaupan myötä Pansion Teollisuuspalvelun toimitusjohtajuus siirtyy Timo Seiloselta Askon Groupia vetäneelle Juha Jokiselle. Fuusion myötä kaikki toiminnot keskitetään syksyn aikana Pansioon, ja kaikki työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa. Pansion Teollisuuspalvelu Oy:n 20 työntekijän joukko koneistajia, kunnossapitoasentajia ja sähköasentajia vahvistuu näin kahdeksalla Askon Groupin työntekijällä sekä yli 40 vuoden toiminnasta syntyneellä osaamisella.

– Tämä on niin yrityksen kuin asiakkaiden kannalta hyvä ratkaisu. Näen fuusion positiivisena haasteena. Nyt meillä on paremmat edellytykset toiminnan kehittämiselle, toimitusjohtaja Juha Jokinen kertoo.

Pansion Teollisuuspalvelun pääasiakkaita ovat elintarvike- ja kemianteollisuuden yritykset. Fuusion myötä kokonaisuuteen saadaan lisää etenkin konepaja- ja rakennusaineteollisuuden asiakkaita.

–  Pystymme toimittamaan teollisuudelle mekaanista kunnossapitoa, sähköautomaatiohuoltoa, konepajapalveluita sekä värähtelymittauksen erikoisasiantuntemusta. Olemme jatkossa merkittävämpi toimija teollisuuden kunnossapitotoiminnassa ja varmasti kiinnostavampi myös työpaikkana. Pystymme nyt entisestään parantamaan palveluamme, Jokinen linjaa.

Jokinen on innostunut muutoksesta. Isompi yritys tarjoaa mahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen. Hänellä on itsellään rautaista osaamista ja taustaa mm. Wärtsilän huoltoliiketoiminnan johtajana.

Yrityksestä löytyy myös erityisosaamista. Kunnonvalvonnan ja värähtelymittausten alalla yrityksen palveluksessa on yksi Suomen kärkiosaajista. Vastaava sertifikaatti löytyy vain 12 muulta koko Suomessa. Värähtelymittauksia hyödynnetään pyörivien koneiden, laakereiden ja puhaltimien kunnonvalvonnassa. Fuusion myötä tätä toimintaa on tarkoitus entisestään kehittää ja tarjota laajemmin asiakkaiden käyttöön.

–  Joustavuus on yksi iso valtti, ja se lähtee yrityksen työntekijöistä. Pyrimme jatkossakin olemaan kustannustehokas ja joustava toimija. Samalla olemme varteenotettavampi toimija isommissakin kunnossapitoasioissa.

Lisätiedot: Pansion Teollisuuspalvelu Oy, toimitusjohtaja Juha Jokinen 0400-902847 juha.jokinen@askongroup.fi sekä Timo Seilonen 050-4343600 timo.seilonen@pansiogroup.com